New products

Ортези

Във всеки един момент от живота на човек може да му се случи неочаквана злополука или болест вследствие, на което да получи увреждане. Повечето, в такива случаи се налага да се използват медицински изделия, предназначени за опорно-двигателния апарат с цел повишаване на стабилността на различни отдели на човешкото тяло.

Такива са и ортезите, които подкрепят и предпазват двигателната система. Медицински приспособления, които се използват в случаи на заболявания или травми, с цел по-бързо и напълно възстановяване или оздравяване без риск от усложнения. Помощните средства се използват от всякакъв тип хора с травми, контузии или увреждане, а също така и от възрастни.

Ползите от използването на ортеза са ускоряване на заздравителния процес, облекчаване на болката както и стабилизиране или обездвижване на засегнат крайник или тялото. Спомагат за възвръщането на функциите на ставите и крайниците след операция.

В зависимост от засегнатите зони се препоръчва избор на подходящи ортези или други продукти. Те могат да бъдат ортези за краката, глезените, ръцете, китките, за торса и други според засегнатата област на тялото.

"Дуалити Генезис" е специализиран онлайн магазин, който предлага ортопедични и помощни средства за хора с трайни или временни увреждания, медицински изделия и консумативи.

Предлагаме ортопедичните средства като: детски ортези; ортези за шия; ортези за гръб; гръдни ортези; ортези за ръка и рамо; ортези за крака- коляно, бедро, глезен, подбедрица и др.; ортопедични стелки-различни модели; корсети/ колани- различни видове.

Сред продуктите, предлагани от нас може да намерите и инвалидни колички, тоалетни столове, патерици, помощни средства за ходене, антидекубитални възглавници и др.

Защо да се доверите на нас?

Защото всички предлагани продукти от нашата фирма са с гарантирано високо качество и са удобни за ползване. Предназначени са за хора от всяка възрастова група с различни ортопедични и здравни проблеми. Целта ни е да помогнем на хора с физически проблеми и в неравностойно положение да възвърнат или да запазят свободата си на движение и да подобрят качеството си на живот благодарение на нашите продукти.